RORBUENE

KART

HISTORIE

NATUR/OPPLEV

VERTSKAPET

KONTAKT

Booking

Reisen til Lofoten

Bilder fra anlegget

Webcam

Slide show

HOME

 

Kjøp Fritidsbolig

Vi har nå realisert 3 rorbuer i luksus klassen på vår eiendom. Rorbuene holder Lofotens høyeste overnattingsstandard. Alle 3 enhetene ble raskt solgt og hele prosjektet ble realisert i løpet av ett års tid. Vi har derfor under planlegging 4 leieligheter av høy standard for salg.

Vårt konsept bygger på at vi drifter enhetene for eierne. Det ligger et betydelig inntekstgrunnlag her. Leilighetene vil bli søkt regulert som fritidsbolig hvor det skal være en rett for videreutleie i turistsammenheng.

Vertskapet har lang erfaring innefor reiselivet i Lofoten ( 14 år) og vil ta seg av den daglige driften.
Anlegget vil bli driftet som et normalt overnattingsanlegg. Dvs. at du som eier vil få maksimal inntjening på din investering.

Vi satser på å legge listen svært høyt for dette anlegget. Anlegget vil bli type "lukket anlegg". Dvs du som eier og gjestene som leier her vil oppnå mest mulig privatliv.


I tilknytning til anlegget i dag har vi bygget badstu for inntil 6 personer, vinterhage med sittegruppe og Spa-bad for 8 personer, kaianlegg og flytekai.

Vi driver også med aktiviteter og utflukter i Lofoten og er involvert i flere selskaper. Vi produserer skreddersydde turer for grupper og individuelle.

Vi gjør oppmerksom på at vi er helt i den spede begynnelse når det gjelder planleggingen av 4 nye enheter for salg.

Vi vil nå gå igang med regulering, anbudsrunder etc. Vi vil fortløpende legge ut mer informasjon så snart vi har noe nytt å meddele.

Er dette av interesse for deg ta gjerne kontakt med oss allerede nå!
 
Vi kan treffes her:

Mobil: +4790689206
E-post: [email protected]
Kontaktperson: Ola Skjeseth

Med vennlig hilsen
Lofoten rorbusuiter
Ola Skjeseth

www.lofotodden.com
Se flere plantegninger:

Klikk på ønsket bilde:

Fasade Nord
Plan - underetasje
Plan 1.etasje
Plan - loftsetasje
Oversiktskart
Utsikt fra tomta

Alt du trenger å vite om Lofoten:

   

L O F O T E N    F R I T I D S    R O R B U E R   S. U. S.  P.O Box 109, N-8309 Kabelvåg Tlf: 90 68 92 06. Fax: 76074898 E-mail: [email protected]

Webdesign: DataDesign, Robert Walker, N-8392 Sørvågen